antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Антирейдерська Комісія Мінюсту в регіонах не виконує своїх функцій

24/10/17
Антирейдерська Комісія Мінюсту в регіонах не виконує своїх функцій
Переглядів  1145     
Про це на прес-конференції на тему: «Загрози підприємництву в Україні. Шляхи їх подолання» заявив народний депутат України Іван Мірошніченко, повідомляє прес-служба ГО «Бізнес-Варта».

Крім того, він звернув увагу присутніх на те, що Комісія Міністерства юстиції України в своїй роботі керується не зрозумілими правилами роботи, а не нормами законодавства. «Наприклад, до нашої громадської організації звернулося фермерське господарство з Херсонщини «Оазис Півдня». В їхньому питанні  Комісія Мінюсту спрацювала дуже «оперативно», щоб допомогти рейдерам забрати понад 2 тис.га земель, через що в цьому році фермери не стигли провести осінньо- польові роботи. Комісією було миттєво надано усі необхідні рішення, відповіді та висновки. А то у випадку з іншими підприємствами, які зверталися не одноразово до цієї Комісії за допомогою, вона чомусь зволікає з відповідями та рішеннями», - наголосив народний депутат.

Крім того, він додав, що рейдерство в нашій країні стало чимось звичним та повсякденним, ми повертаємося в роки беззаконня та царювання фізичної сили над законом.

Також він додав, що окрім рейдерства значних обсягів набирає в державі тиск на бізнес з міжнародними інвестиціями. «Наша країна останні роки бореться з тим, щоб зменшити тиск на бізнес. Ми відмінили масу дозвільних документів, ліквідували контролюючі та інспекційні органи, які могли створити тиск на бізнес. Однак, сьогодні ця корупційна ланка процвітає. На даний час відкрито про тис на свою діяльність заявляють такі відомі компанії, як Risoil (незаконні кримінальні провадження, обшуки), авіапідприємства Родріга Мерхежа (неправильно нараховані ПДВ на імпортне обладнання), Астарта (обшуки ГПУ), BIIR (дансько-українська інженерна компанія, через суди намагаються відібрати приміщення)», - звернув увагу Іван Мірошніченко та додав, що сьогодні навіть іноземні інвестори не можуть бути спокійними за свій бізнес в Україні.

Тож на думку народного депутат дані питання потребують оперативного та негайного вирішення, а бізнес повинен відчувати себе захищеним і бути впевненим у завтрашньому дні, якщо нам важлива доля та стабільність економіки нашої країни. Досить пустих обіцянок і кволих кроків влади, час приймати жорсткі та дієві рішення по відношенню до бандитів, які розвернули свою діяльність по всій державі.
Посилання на джерело:  https://agroreview.com

Повернутися до розділу


Інші публікації: